Living the #Vanlife, deel 8

Living the #Vanlife, deel 8 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Hier en daar blijven mensen opvallen die mooi schrijven, mooie foto’s maken of leuke filmpjes maken. Hier weer een aantal die me opvielen en de moeite waard zijn online te bezoeken. Living the #Vanlife, deel 8! Weer een opsomming van mensen die hun leven in de bus vastleggen en interessant zijn om wat van mee te krijgen.

Syncro Travels

Alhoewel het wel in het Duits is vind ik deze de moeite waard om te volgen. Ze rijden op het moment van schrijven door Oost Europa richting India.

Dave2D

Deze man bekijkt Vanlife videos en kraakt ze af. Dus niet strikt genomen een #Vanlife kanaal, maar het gaat er wel weer over en hij woont in zijn bus. Als je zijn humor kan waarderen best grappig om af en toe te bezoeken.

https://www.youtube.com/watch?v=AZamJifxgtE
Op moment van schrijven zijn laatste video-post

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie