Hier lees je wat meer over ons achter de website Beakerbus.nl

Floris & de gele bus

Floris & de gele bus

Over Floris

Eerst was ik een Land Rover fan en uiteindelijk kom ik via dromen van een Westfalia T4 of T5 op een betaalbare T3. Na wat verschillende modellen uitproberen ben ik geëindigd bij een VW T3 16″ en heb ik deze site opgericht.

In het dagelijks leven ben ik een IT specialist en ben ik in te huren voor Microsoft projecten en software. Ik werk steeds op verschillende plekken, vaak op projectbasis, en ben sinds 2010 een freelancer. Meer over mijn zakelijke kant kan je op de website van mijn bedrijf EnterMI vinden.

Naast de busjes hobby en mijn werk houd ik me verder graag bezig met schrijven, muziek luisteren, filmpjes maken, speciale bieren, lekker eten, rondreizen en nog veel meer. Wil je meer over mij persoonlijk te weten komen, dan raad ik je aan om mijn persoonlijk site eens te bekijken: Floris online, in digitale vorm.

Je kan ook altijd een berichtje sturen op Facebook of als je altijd op de hoogte wilt zijn van mijn bus-/reishobby kan je het beste de Beakerbus pagina het liken.

een bus in het bos

een bus in het bos

Over de bus

Uiteindelijk kwam ik dè bus tegen in Zeeland. Het is een witte Volkswagen T3 Syncro 16 inch uit 1988 die ik zelf heb omgebouwd naar een camper geïnspireerd op de originele Westfalia-busjes uit die tijd.

Op deze site heb ik veel meer gedeeld over deze bus, dus ik raad je aan om de volgende onderwerpen te bekijken:

Zonsopgang in Vogelenzang

Zonsopgang in Vogelenzang

Over de gele bus (overleden)

Deze bus kwam ik tegen op marktplaats. Het waren mijn eerste stapjes in de T3 wereld en ik heb er een hoop tijd in gestoken en veel over geleerd. Ook heb ik er veel nachten in doorgebracht.

Op deze site heb ik veel gedeeld over deze bus, ik hoop dat het leerzaam is om er wat over mee te krijgen: