De Ramble Rally 2017

Dit keer nam de Ramble Rally in 2017 ons mee naar Engeland. Met een groot aantal vlogen over te smalle wegen door middeleeuwse dorpjes.

The Ramble Rally, de 5-daagse rally door Europa waarvan niemand het begin- of eindpunt weet. Puur autorijden over de mooiste wegen van Europa!

Ramble Rally

Deze editie ging door;

  • Nederland (officieel geen Ramble land)
  • Duitsland
  • Luxemburg
  • België
  • Frankrijk
  • Engeland

Elke dag sliepen we weer in mooie hotels en hebben weer oude vrienden gezien. Het was bijzonder om een prachtige route te rijden terwijl het weer beduidend minder was dan de voorgaande jaren. Toch kon het de pret niet drukken en dronken we gezellig een pint bij aankomst. Eigenlijk hebben we grotendeels in Engeland gereden en ik moet zeggen dat ik het geen moment echt saai vond. Zoals toen dat we langs een Discovery moesten wringen omdat de weg echt veel te smal was of het vreemde kust-hotel wat we bezochten.

Petra en ik reden mee in een Audi TT , weer geleend van Petra haar oom Kees. We zijn enthousiaste filmers dus je ziet allerlei shots van onderweg. De wegen, de mensen en natuurlijk het autorijden. Aan het eind van de rit publiceren we de GPS track zodat we het ook zelf later nog een keer kunnen rijden.

Vorig jaar waren we teleurgesteld dat we niet met de bus konden en mochten gelukkig de auto lenen van Martijn. Dit jaar hebben we de bus ondergebracht bij een andere garage en hoewel ze erg hun best deden gaan we dit jaar weer niet met de bus. Nu was de garage klaar, maar de bus nog steeds niet en we weer de auto van Kees en in een luxe Audi TT glijden we door het Engelse landschap.

https://vimeo.com/217632699
https://vimeo.com/217786029
https://vimeo.com/217965483
https://vimeo.com/218611785
https://vimeo.com/397588548
https://vimeo.com/268037702

Andere Ramble Rallies

Andere verhalen van Ramble Rally reizen.

Geef een reactie