Nieuwe voorstoelen, captain-chairs

Ik had de voorstoelen verkocht omdat ze lelijk waren. Dus moeten we op zoek naar nieuwe voorstoelen, captain-chairs. Hier zie je ons slagen.

Ik had een aannemersbusje dus eigenlijk zitten daar standaard geen lekkere stoelen in. Het is dan altijd zo’n stoel met bankje waardoor je met z’n drieën voorin kan zitten.

Het blonk nooit uit in comfort

In onze bus had de vorige eigenaar of de Fransman daarvoor er al andere stoelen in gezet. Maar deze zagen er niet echt mooi uit, waren lomp groot en zaten niet zo lekker.

Uiteindelijk gingen we op zoek naar de stoelen voorin en bij Henk Laumen (bekend van marktplaats) kwamen we de juiste tegen in perfecte staat. De voorstoelen, captain-chairs voor de bus-captains.

Het zijn Blue Star stoelen geworden die uit een late T3 Multivan komen. Deze stof schijnt wat slijtvaster te zijn dan andere stoffen. We hebben deze dag een hoop stoelen kunnen ‘voelen’ en deze voelden inderdaad het degelijkst aan. We kregen ook nog een stuk stof mee voor eventuele reparaties mocht er toch iets gebeuren. Eenmaal thuis konden we het niet nalaten om er even in proef te zitten.

Draaiplateaus

Het is slim om in een bus, of camper, dingen dubbel te gebruiken dus als we de voorstoelen omdraaien dan kunnen we ze ook gebruiken tijdens het kamperen. Helaas draait de bestuurders stoel maar 90 graden omdat hij dan tegen het stuur loopt.

Extra zitplaats door het omdraaien van de stoel

Geef een reactie