Living the #Vanlife, deel 3

Living the #Vanlife, deel 3 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Hier en daar blijven mensen opvallen die mooi schrijven, mooie foto’s maken of leuke filmpjes maken. Hier weer een aantal die me opvielen en de moeite waard zijn online te bezoeken. Living the #Vanlife, deel 8! Weer een opsomming van mensen die hun leven in de bus vastleggen en interessant zijn om wat van mee te krijgen.

Moderne hippies

Op DesignClaud hebben ze een aantal blogposts over mensen die in bussen leven.
Klik op de foto om naar een blog-post over deze mensen te gaan.

Mijn Moderne Hippie Bus // Tips & Trucs

Minimal nomadic home in Santa Barbara

Bijvoorbeeld deze vind ik erg leuk. Een jongen die gewoon werkt, natuurlijk van het strand houdt en minder huur wilde betalen woont in een VW bus uit 1985. Het leuke van het filmpje is dat hij een hele rondleiding geeft. Zo zie je snel de basic uitrusting van een T3 campervan.

Tiny home, VW road trip adventure

Deze dame verzamelt korte clips van mensen die in bussen wonen. Zelf heeft ze dit ook gedaan en hier een redelijk lange documentaire van gemaakt. Wellicht interessant om eens te bekijken.

Wonen in een camper

Dit keer geen filmpje maar een blog waarin in het Nederlands wordt uitgelegd hoe het werkt: Wonen in een camper. Daarnaast ook wat mooie voorbeelden zoals het onderstaande plaatje. Wat posts wat mij opviel/beviel:

True costs of #Vanlife

One thing that has always frustrated me about social media documentation of hashtag-van-life is the lack of transparency when it comes to money. We see these rad adventure mobiles parked in beautiful locales….

Julie Ellison

Een interessant verhaal, dus lees er hier meer over.

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie