van·life
home is where you park it, living in a van

Weer een aantal filmpjes waar je Vanlife kan terug vinden. Amerika blijft voorop lopen hiermee, maar wie weet komen er wat meer Nederlanders straks in de lijst voor. Living the #Vanlife, deel 5!

Live Work Wander

Deze mensen volg ik al een tijdje op instagram en toen kwam ik er achter dat ze ook een mooie website en wat filmpjes op YouTube hebben. Hieronder een inbouw video en een rondje om de auto. Kijk vooral ook even op de website, hier vertellen ze op een leuke wijze over het aanschaffen van hun T3.
liveworkwander.com

Wand’rly Magazine

Ineens tref ik een soort online tijdschrift voor altijd reizende mensen. Dit blad gaat over werkelijk mensen die “living the #vanlife” bezigen met het gezin, terwijl ze op afstand werken etc. En allemaal in ludieke auto’s en vooral Volkswagens.

Wand'rly Family

Wand’rly Family

Check de website. Je vindt er wat bekende namen die ik ook in mijn Living the #Vanlife serie heb genoemd. Je leest over een gezin van 5 waarvan de oudste zijn eigen kamer heeft, namelijk een tent naast de auto. https://wandrlymagazine.com

Travels with Thimba

Deze man reed solo in zijn Land Rover een rondje Afrika. Niet helemaal #vanlife, maar wel de moeite waard om eens te bekijken. Hij deed het ook met een hond. Het is de reis die ik ooit nog wil maken.
geehurkmans.com/Thimba/

#vanlife with no filter: couple records work/life on wheels

Dit stel is aangetrokken tot het busleven en als ze het gaan doen dan geven ze echt de ruwe ervaring van ‘vandwellers’. Mensen die werken en wonen vanuit een buscamper. Ze maken zelfs het gehypte woord #vanlife belachelijk.
Meer video van hen: https://www.youtube.com/user/Shelbyandsimon

SkoolieSound

Alice besloot te gaan wonen. Niet in een grote schoolbus, maar in een tiny schoolbus. De hele bus heeft ze zelf ingericht nadat ze hem op Craigslist, het Amerikaanse marktplaats, heeft gekocht. Logisch verhaal en leuke bus. Ik ben benieuwd wat ze nog meer gaat posten.
Skooliesound.com en haar instagram.