Living the #Vanlife, deel 2

Living the #Vanlife, deel 2 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Buiten wordt het warmer en warmer. Het hemelvaart weekend dat we met z’n allen op stap gaan in Bouillon komt er weer aan (zie voor een indruk: Bouillon met de Offroadboyz) Maar nu eerst wat verhalen van andere mensen die Living the #Vanlife, deel 2.

Daar reed ik nog op de motor, maar zou het wel graag met een busje willen doen. Maar goed, dan nog maar wat kanalen op zoeken om me af te leiden. En wie weet kan ik later het jaar zelf op avontuur.

Dit is een deel twee post. Ik had al eerder geschreven over andere plekken waar je het Vanlife gevoel kan opsnuiven.

Vanajeros

One Van, Four Artists, Thousands of Miles: Using art to connect with, share with, and learn from Latin America.” Zie hier hun eerste filmpje van de (op dit moment) 5.

  • Zie hier hun Vimeo pagina: Vanajeros of de website: vanajeros.com

Hasta Alaska – Kombi Life

Iemand koopt een busje in Chili en wil er mee rijden naar Alaska samen met zijn hond Alaska. Onderweg nodigt hij allerlei toeristen uit om mee te reizen en zo heeft hij soms elke week een ander team in de bus. Hij is nu 3 jaar bezig, 6x zijn motor uit de auto gehaald en net Californië uit.

Zie hier zijn YouTube kanaal: Hasta Alaska of de website: Kombilife.com

Westfalia Digital Nomads

De bovenstaande zijn allemaal Amerikanen. Het lijkt net alsof wij Europeanen niet zo avontuurlijk zijn of het gewoon minder graag willen vastleggen op video. Deze twee rijden door Europa en wonen al drie jaar in hun T4. Eentje is een schrijver en de ander maakt videos.

Op de website tonen ze een hele berg aan tips voor Op de website hebben ze allerlei tips over werken tijdens het reizen. Zie hier het YouTube kanaal: Westfalia Digital Nomads

Andrew Wheatley

Geen idee wat hij allemaal doet enzo. Maar kwam hem tegen op Vimeo waar hij drie delen heeft gepost. The build, a 7000 mile summer en mountain Bohemia. In alle drie speelt de T3 een belangrijke rol. Mooi gemaakt

Zie hier voor de rest: Andrew Wheatley op Vimeo.

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie