Living the #Vanlife, deel 1

Living the #Vanlife, deel 8 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Ik heb een T3 busje en af en toe zit ik op internet er meer informatie over te zoeken. Via Our Open Road en Where’s my Office nowwerd ik geïntroduceerd in een wereld van ‘vandwellers’.  Ik heb een tijdje abonnementen gehad op een paar mensen die de ervaringen delen en af en toe zoek ik nog wat filmpjes op als ik me verveel.

Het is een hele sub-cultuur in Amerika; “living in your van” en “sticking it to the man!”. Al snel komt het vooroordeel van zwervers naar boven, toch hieronder wat voorbeelden die ik leuk vind en dan zie je ook dat het allerlei verschillende mensen betreft 🙂 Living the #Vanlife, deel 1.

Pippi Peterson

Het helpt natuurlijk dat ze het in een leuk topje presenteert, maar uiteindelijk is dit een frisse meid die besluit in een camper te gaan wonen. Ze raakt er niet onverzorgd van. Het is geen ‘trailer-trash’. Verder woont ze niet in een bus, maar een full-size camper.

Haar YouTube-kanaal: Pippi Peterson
En haar website; Pippenings
Of volg haar op Facebook.

Where’s my Office now

Dit gaat over een stel dat in een bus gaat leven om het eens mee te maken. Ze kunnen redelijk goed filmen dus maken ook een aantal webisodes dat leuk is om te volgen. Met wat Amerikaanse hysterie af en toe 🙂

Zie hier hun YouTube kanaal: Where’s my Office now

Living the Van Life

Deze man, Chad, kletst je de oren van de kop, maar regelmatig heeft hij informatieve filmpjes. Hij reist rond in Amerika en doet freelance video-opdrachten. Hij heeft af en toe een flinke baard wat lijkt te horen bij #vanlife 🙂

Check hier zijn YouTube kanaal: Living the Van life. Ik werd hem op een gegeven moment een beetje zat, hij praat zoveel…. pf.

Gewoon even wat kanalen om je een saaie winteravond te vermaken. Het is niet mijn idee of doel om mijn fijne huisje op te geven voor leven in een bus. Toch trekt het me wel een beetje. Ideaal voor mij is dus om het te combineren. Meestal in mijn fijne huisje en af en toe zwerven met een busje.

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie