Einde van Das VW-Bus-Land

VW-Bus-Land verdween van de radar. Het heeft het te maken met de privacy-wet die in Europa ingevoerd werd. Wat documenten van hem hebben we bewaard in de bibliotheek.

Er verdwijnen nogal wat websites van het internet en zo gaat er veel informatie verloren. Gelukkig kan je nog het één en ander terughalen via de WayBackMachine van het Internet archief.

Zo zagen we ook het einde van Das VW-Bus-Land. Als ik zijn beschrijving (zie onder) begrijp, heeft het te maken met de privacy-wet die in Europa ingevoerd werd. Hij bewaarde inderdaad een hoop persoonlijke informatie in zijn ‘Gestolen bus’ sectie. Toch is het zonde dat mensen hierdoor ontmoedigd wordt om informatie te delen.

Een handvol niet persoonlijke informatie heb ik van hem bewaard en bied ik hier nu aan zodat men toch nog kan genieten van waardevolle T3 informatie. Al het auteursrecht en waardering gaat natuurlijk naar de originele auteur van VW-Bus-Land.

Check de bibliotheek om artikelen van hem te vinden.

Reden van opheffen site

Deine Privatsphäre ist mir wichtig!!!

Mir liegt deine Privatsphäre am Herzen, und ich will sicherstellen, dass meine Datenschutzbestimmungen der EU-Datenschutz-Grundverordnung (EU-DSGVO) entsprechen, die am 25. Mai 2018 in Kraft tritt.

Da ich aber absolut keinen Bock habe mich durch diesen Bürokratischen Haufen an Vorschriften zu lesen, habe ich mich für den einfachsten und aus meiner Sicht auch sichersten Weg entschieden.

Daher werde ich schlicht und einfach meine Private Homepage schließen und aus dem Internet entfernen. Das ist für mich und auch für deine Privatsphäre das sicherste. Alle Deine Daten (Namen, Adressen, Telefonnummern, Termine, VW Bus Details wie Fahrgestellnummer, Zulassungsdaten, usw.) die bis zum 24.05.2018 in meinen Datenbanken des Terminkalenders und der Fahndungsliste schlummerten wurden zum 25.05.2018 unwiderruflich gelöscht.

Von Beileidsbekundungen und Hilfeersuchen in Form von Rechtsbehelfsbelehrungen bitte ich Abstand zu nehmen. Mein Entschluss steht fest, die EU-DSGVO war einfach nur der Tropfen der mein Geduldsfass zum Überlaufen gebracht hat.

Seriöse Kaufangebote mit großen Zahlen und vielen Nullen für die beiden Domains www.vw-bus-land.de & www.vwbusland.de könnt Ihr mir gerne per Email an info@vw-bus-land.de schicken. Bedenkt bei der Zahl aber dass ich nicht auf den Verkauf angewiesen bin. Es muss also schon eine Zahl sein die mich aus den Socken haut und mich dazu veranlasst meinen kompletten Email Zoo hinter dieser Domain aufzugeben und mich auf den Wechsel meiner Email Adresse einzulassen.

Ich möchte mich zum Schluss noch bei allen meinen treuen Lesern für die tollen fast 18 Jahre bedanken und verbleibe mit freundlichen Grüßen. Euer …. vom VW-Bus-Land.

Google Translate

Uw privacy is belangrijk voor mij !!!

Uw privacy is belangrijk voor mij en ik wil ervoor zorgen dat mijn privacybeleid in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU, die op 25 mei 2018 van kracht wordt.

Maar omdat ik absoluut niet de wens heb om deze bureaucratische stapel regels te lezen, heb ik voor mij de eenvoudigste en veiligste manier gekozen.

Daarom zal ik gewoon mijn privé-startpagina sluiten en van internet verwijderen. Dat is het veiligst voor mij en voor uw privacy. Al uw gegevens (namen, adressen, telefoonnummers, afspraken, VW-busgegevens zoals chassisnummer, registratiegegevens, enz.) Die tot 24.05.2018 in mijn databases van de kalender en de gezochte lijst sluimerden, werden onherroepelijk op 25.05.2018 verwijderd.

Onthoud medeleven en verzoeken om hulp in de vorm van rechtsmiddelen. Mijn beslissing is duidelijk, de EU GDPR was gewoon de druppel van mijn geduld vat vol.

Serieuze aankoopaanbiedingen met grote aantallen en veel nullen voor de twee domeinen www.vw-bus-land.de & www.vwbusland.de kunt u mij per e-mail sturen naar info@vw-bus-land.de. Gezien het aantal maar dat ik niet afhankelijk ben van de verkoop. Het moet dus een nummer zijn dat me ziek maakt en ervoor zorgt dat ik mijn volledige e-mail-dierentuin achter dit domein opgeef en betrokken word bij de wijziging van mijn e-mailadres.

Ik wil al mijn trouwe lezers bedanken voor de geweldige bijna 18 jaar en blijf met vriendelijke groeten. Je … uit het VW-busland

1 reactie

Beste ontvanger, ik heb de bedoeling een vraag te stellen aan/via de website breakerbus: Ik heb een Passat B1 1977, VIN 3282006066 en motornummer 049103373 maar het lukt me niet om hier de juiste motorcode en motortype bij te vinden. Het kentekenbewijs zegt 1588cc 4cyl en 55Kw, maar daar komt uw lijst ‘dichtbij’ met de motortypen YN en YU / YT, maar dan weet ik het dus nog niet zeker… Heeft u een advies hoe ik hier achter kan komen? Ik moet namelijk motoronderdelen kopen en wil dan juiste OEM-nummers vinden enz. Veel dank!

Geef een reactie