Leuke video tips

Allerlei leuke tips betreft onze busjes. DoKa camper, sidebars op je bus, lief filmpje over wakker worden in een bus en wat is dat wildcamping nou?

Wat kan je allemaal met een VW T3 DoKa of Syncro doen of wat is er leuk of slim om aan te veranderen? Ik post hier een aantal Leuke tips! (video) die me opvielen en erg aanspraken.

Verzameling links

Video

En natuurlijk leuke filmpjes over mijn favoriete VW bus. Hieronder wat tips die je meteen kan kijken, maar kijk vooral ook eens naar de video’s van Campervan Culture, en google eens op Vanlife.

Waking up

Hier heb ik weinig aan toe te voegen. Hiermee leerde ik Our Open Road kennen. Mooi filmpje wat regelrechte reclame is voor onze T3.

What is wildcamping

Hij gaat regelmatig met zijn gezin op stap, het bos in met de Syncro. De invulling zou ik wat anders doen, maar het idee is wat ik ook voor ogen heb!

Campervanculture.com: Alternative DoKa Syncro Camper

Hier legt 1 van de mannen uit hoe hij zijn DoKa gebruikt als camper en hoe je met wat fantasie (en een tent) redelijk comfortabel met 4 à 5 man kan kamperen. Ik had niet gedacht dat het past, maar hij bewijst dat het kan.

Campervanculture.com: Side bars on your Syncro

Hier heeft 1 van de heren een set sidebars gekocht voor de syncro. Hier heb je geen laskunsten voor nodig. Ik vind het wel een slimme oplossing alhoewel ik wel benieuwd ben of het stevig genoeg is en blijft.

https://www.youtube.com/watch?v=dnrjGphkzzc

Reclame filmpje van Volkswagen over de T3

Dit is een heel oud reclame filmpje, maar erg compleet. Hierin introduceert Volkswagen de T3 en zelfs de syncro wordt er uitgelegd. De moeite waard om er even voor te gaan zitten.

https://vimeo.com/77450335

Geef een reactie