Duo advertentie

Hier heb ik wat foto’s verzameld van de advertentie van Sems camper met de oorspronkelijke advertentie en wat klus foto’s.

Ik heb een duo te koop. Een mooie lege bus met passagiersbanken en een APK die binnenkort af loopt en een bus met een camperinterieur waarvan de carrosserie oud en vuil is. Gecombineerd is dit een potentie om een mooie camper-bus te maken. Hieronder beschrijf ik de twee bussen.

Dit is dus een advertentie voor een combi deal voor de bussen. De prijs samen is 8.000 euro.

.

Bus A – Passagiersbus met APK

Deze bus komt uit 04-09-1989. Er zit een 1.9TD AAZ dieselmotor in. Van binnen is de bus leeg maar wordt wel geleverd met deur en carrosseriepanelen en een negen persoonsinterieur.

Hieronder heb je een uiteenzetting van het chassisnummer.

Bus B – Een oude camperbus

Deze bus is van een oude man geweest die vroeger met zijn vrouw veel naar Noorwegen reed. De bus komt van 16-03-1988. Hij reed er in door toen zijn vrouw overleed tot hij niet meer mocht rijden zeven jaar geleden. De kilometerteller staat op 400.000 kilometer, maar de originele 1.6TD motor is vervangen door een gereviseerde variant. Het is uitgerust met een standkachel op gas, fornuis, koelkast, fietsendrager. Het enige wat niet mer goed is aan het interieur zijn de voorstoelen.

Geef een antwoord