Achterbank scharnieren

Mijn caravelle achterbank had geen scharnier meer. Hoe kom ik nu aan een vervangend scharnier? Hier wat opties. Mijn VW bus: Achterbank scharnieren

Ik heb een passagiersbank achterin mijn bus waarvan het scharnier weg is. De vorige eigenaren hebben het de bank er ook ondeugdelijk in gezet. De vraag is nu een beetje…. Wat nu? Even googlen levert heel wat achterbank scharnieren op, maar welke is het beste? Mijn VW bus: Achterbank scharnieren.

Het doel van het scharnier is dat hij niet los breekt bij een botsing als de mensen met gordels op de bank zitten. En een ander doel is dat hij de rugleuning in zitstand, maar ook vlak, leuning naar achter, als een slaapbank fixeert. Eventueel kan hij in de zitstand ook geholpen worden door pennen die de bovenzijde van de rugleuning vastzetten. Ik ga een vriend maar eens vragen die meubelmaker is, maar wellicht hebben anderen ook ideeën?

Ik vond hier op het bus-forum.nl iemand die met hetzelfde probleem zat in dit draadje: Ex-Feuerwehr home makeover hier hadden ze een link met de beschrijving voor een multivan bank: Einbau der Multivan-Schlafklappbank.

Geef een reactie