#Vanlife

Living the #Vanlife is een populaire term. Zelf ben ik ook gecharmeerd van comfortabel in een busje verblijven. Dus ik duik er eens in.

Intussen is het een bizar populaire tag op Instagram en iedereen heeft er wel eens van gehoord. #Vanlife. En met z’n allen romantiseren we wonen, werken en het leven onderweg.

Foster Huntington is de geestelijk vader van de term Vanlife, hier onder vertelt hij zelf hoe hij het bedacht had.

Eerst wat tegeltjes online om vanlife te verkopen.

Handvol quotes

Not all those who wander are lost

J.J.R. Tolkien

The world is a book, and those who do not travel read only a page.

Sint Augustus

Home is where you park it

Foster Huntington

I gram therefore I am

Foster Huntington

Foster Huntington

De geestelijk vader van #Vanlife vertelt hier hoe hij de term bedacht heeft. Het is een clip uit een grotere documentaire; The Wanderlust of #Vanlife documentary.

Campervan Culture, working from a camper

Campervan Culture is een clubje dat op pad gaat met Volkswagen T3’s en hier laat hij zien hoe je kan wonen/werken in een T3.

Op onze site

Omdat ik zelf mijn bus als verlengstuk van mijn huis wil gebruiken heb ik toch wel een beetje nagedacht over Vanlife. Zelf zal ik nooit willen wonen in een bus, maar ik slaap liever in de bus dan in een hotel als ik ergens ver weg werk. Dus hieronder meer over Vanlife op onze site.

Meer over Vanlife

Hier vertellen we wat meer over Vanlife in het algemeen. Het wordt aangevuld met wat verhalen, links en meer. Waarom is het zo populair?

meer lezen

Wildkamperen

Wildkamperen, die-hards zitten dan in een tentje in de natuur. Door een busje hebben wij meer luxe en kunnen we op meer plekken staan, zeker met een Syncro.

meer lezen

off-grid leven

Off-grid leven is niet even op vakantie gaan, maar een poging om niet meer afhankelijk te zijn van netwerken zoals, stroom, gas, water. Onmogelijk of niet?

meer lezen

Eten & drinken

Met Vanlife moet je ook eten & drinken en als je uit een bus leeft kan dat een uitdaging geven. Koeling, koken en ovens, alles kan, alleen dan in mini-vorm.

meer lezen

Verhalen

Omdat ik al jaren met de bus bezig ben heb ik aardig wat verhalen gelezen. Het begon met mensen die Vanlife populair maakten en daarna werd het een rage.

meer lezen