De trip

Ramble Rally 2016 ging door; Nederland (officieel geen Ramble land), Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en Zwitserland
Elke dag sliepen we in mooie hotels en hebben weer nieuwe vrienden gemaakt en oude weer gezien. Indrukwekkend waren de mooie bergen in Italië met haar meren en het eindpunt Zwitserland. Oostenrijk gaf ons weer een warm welkom en we hebben op de terugweg nog even Liechtenstein aangedaan. Het was tof om Polen en Tsjechië op de grens veel te bekijken. Mooie dorpjes in bosachtig gebied. Topper was ook de BBQ met de Audi-mannen.

De auto en filmen

Petra en ik reden mee in een BMW 5 series station, geleend van onze vriend Kees. We zijn enthousiaste filmers dus je ziet allerlei shots van onderweg. De wegen, de mensen en natuurlijk het autorijden. Aan het eind van de rit publiceren we de GPS track zodat we het ook zelf later nog een keer kunnen rijden.

Autowereld.com
,

Autowereld.com prijsvraag gewonnen!

Door de prijsvraag van Autowereld.com goed te beantwoorden hebben we een kaartje voor Ramble Rally 2017 gewonnen! Tof :) We zijn er weer bij in mei.
,

Dag 6: Naar huis

Dag 6: Naar huis. Het feestje is over, de rally is klaar, de vakantie is gedaan. We moeten weer naar huis met een korte stop in Liechtenstein.
,

Dag 5: De bergen in

Dag 5: De bergen in. We beginnen in Italië en na een rondje om het meer duiken we de bergen in richting Zwitserland met mooie uitzichten en meren.
Zwart en wit
,

Dag 4: Prachtig Slovenië

Dag 4: Prachtig Slovenië. We zwemmen in koud water, rijden door de bergen, zelfs een stukje offroad. BBQ-en met mannen met een prachtig uitzicht.
,

Dag 3: 52 haarspeldbochten

Dag 3: 52 haarspeldbochten We glippen na Český Krumlov Tsjechië uit naar Oostenrijk waar we de Nockalmstraße afrijden en in een berghotel slapen.
,

Dag 2: Is het Polen of Tsjechië?

Dag 2: Is het Polen of Tsjechië? We stuiteren tussen de grenzen van de twee. We razen over flinke gaten in de weg en bejubelen later de kwaliteit van banden
,

Dag 1: We gaan Tsjechië in!

Dag 1: We gaan Tsjechië in! Vooral binnendoor rijden we Tsjechië in en bezoeken nog een van de hoogtepunten van de streek. Lekker op pad met de auto's!
Auto's kijken
,

Dag 0: Naar het startpunt voorbij Hannover

Dag 0: Naar het startpunt voorbij Hannover. Vooral een video verslag. Hier dag 0, het rijden naar het startpunt en ontmoeten van oude bekenden + hun auto's.
,

Dag -1: Het 1e stuk en T2's!

Onze Ramble Rally in 2016. Dag -1: Het 1e stukje en T2 rally! We werden door mijn bedrijf uitgenodigd om in Bad Bentheim in T2 busjes een rondrit te maken.
,

Ramble Rally & de bus is niet klaar

Ramble Rally & de bus is niet klaar. Dus weer een alternatief... Gelukkig kunnen we een BMW 5 serie lenen voor de rit. Volgend jaar met de bus?