De trip

Ramble Rally 2015 ging door; Nederland (officieel geen Ramble land), Duitsland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië
Elke dag sliepen we in mooie hotels en hebben nieuwe vrienden gemaakt. Indrukwekkend waren de Baltische staten waar de restanten van de oorlog nog duidelijk aanwezig waren. Huizen gesloopt, verlaten, kogelgaten in huizen en vele borden met mijn-waarschuwingen. Kroatië langs de kust verbaasde ons en Oostenrijk zomers in het groen was een ware traktatie. We hebben een hoop ideeën opgedaan voor toekomstige vakanties.

De auto en filmen

Petra en ik reden mee in een Golf cabrio, geleend van onze vriend Martijn. We zijn enthousiaste filmers dus je ziet allerlei shots van onderweg. De wegen, de mensen en natuurlijk het autorijden. Aan het eind van de rit publiceren we de GPS track zodat we het ook zelf later nog een keer kunnen rijden.

Ready to Ramble!
,

Ramble Rally 2015: De route

Hier vind je Ramble Rally 2015: De route. Bart Boos heeft ook zijn route met ons gedeeld. Zie hier de kaart en per dag in kleur wat we gereden hebben.
Ramble Rally, genomen door Floris van Enter
,

Dag 5: De laatste dag...

Ramble Rally 2015, Dag 5: De laatste dag... We weten dat we terug gaan rijden. Vanuit Zagreb naar NL is het 1500km rijden en we konden in 1 dag naar huis.
Mijnen waarschuwing
,

Dag 4: Autotrekken in Bosnië

Dag 4: Autotrekken in Bosnië, we reden langs de kust, binnenlanden Kroatië en we duiken zelfs nog even Bosnië in. Het was een mooie en indrukwekkende rit.
,

Dag 3: Kroatië in, of toch Hongarije?

Zo, eindelijk is dag drie van de Ramble Rally klaar. Grotendeels gemonteerd in de auto en 's avonds voordat ik omviel.
Uitzicht Slovenië
,

Dag 2: Oostenrijk in en sneeuw opzoeken

Zo, Dag 2: Oostenrijk in en sneeuw opzoeken. Via allerlei kleine paadjes en door bergpassen heen kwamen we ineens langs een bord Austria. En daar slapen we.
,

Dag 1: Door Duitsland naar het zuid-oosten

Dag 1: Door Duitsland naar het zuid-oosten. Vooral een video verslag. Nier dag 1, naar het Zuid-Oosten. We slapen uiteindelijk in Ulm en eten er een pizza.
finish, startlocatie
,

Dag 0: De eerste rit zit er op

Onze Ramble Rally in 2015. Dag 0: De eerste rit zit er op. Vooral een video verslag. Het eerste hotel en beelden van wat auto's die meedoen.
,

Inpakken en rennen!

Klaarmaken voor de Ramble Rally, in bad na een inspannende Strong Vinking Run kregen we de coördinaten binnen. Morgen op avontuur!
Ramble Rally Chevy
,

De spullen zijn binnen!

Ramble Rally 2015, De spullen zijn binnen! We treffen al andere auto's uitgedost met RR stickers. We hebben er zin in! Nog enkele weken.
, ,

Ramble Rally & de bus is niet klaar

Helaas is mijn T3 syncro nog niet klaar. Wat is het alternatief om nu de Ramble Rally mee te rijden? Martijn bied zijn VW Golf cabrio aan, probleem opgelost!
wegen in Noorwegen
,

Opgegeven voor de Ramble Rally

Opgeven voor de Garbage Run is vrijwel onmogelijk. Uitverkocht. Je kan jezelf op een mailinglist zetten en toen heb ik me opgegeven voor de Ramble Rally