Website

Mark de Visser was een enthousiaste sleutelaar aan zijn VW T3/T25 Transporter Syncro 16″ (16 inch) Westfalia Mozaïek. Het was zijn doel om zijn ervaring en informatie met andere mensen te delen. Alles wat hij deed dacht hij over na, schakelde hij hulp in en documenteerde wat hij deed. Dit resulteerde in een uitgebreide website onder bustoys en/of busfever en een beest van een T3.

Einde website

In 2015 besloot hij zijn bus te verkopen en op een gegeven moment haalde hij zijn website down. Veel informatie gaat verloren helaas. Gelukkig heb ik het één en ander terug kunnen halen met toestemming van Mark. Zo kunnen we nog van zijn verslagen gebruik maken. Mark is niet van de aardbodem verdwenen. Zijn hobbies zijn van het nieuwere model T3 naar de oudere luchtgekoelde modellen T2 en T1 gegaan. Wie weet zien we daar ooit nog een uitgebreide website over.

Zie hieronder alle artikelen weer online gebracht op mijn blog.

Westfalia Hefdak

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over het Westfalia Hefdak en het plaatsen hiervan.

Stuurbekrachtiging revisie

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Stuurbekrachtiging revisie die Mark uitvoerde op zijn bus.

Links over Synco T3

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je een overzicht van Links over Synco T3 die Mark had verzameld.

Uitlaat van RVS

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over het kopen en aanpassen van een uitlaat van RVS.

Aanpassingen Turbo

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info aanpassingen omdat de Turbo niet bij de carterpan past.

Draagarmen achter

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Draagarmen achter, het verschil tussen 14 inch en 16 inch.

Zelfbouw rocksliders

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over het plaatsen van Zelfbouw rocksliders in de opkrikpunten.

Montage reservewieldrager

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Montage reservewieldrager achterop een syncro bus.

Montage Hi-jack

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Montage Hi-jack op de reservewiel drager.

Outside table

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online Hier heb je wat info over hoe je een Outside table, een buitentafel kan maken van je binnentafel

USB aansluiting dashboard

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online Hier heb je wat info over hoe je een USB aansluiting dashboard maakt.

Water-Lucht intercooler

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over hoe je de aanvoer van water en lucht aanlegt; Water-Lucht intercooler

Koelkast ventilator

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online Hier heb je wat info over hoe je een Koelkast ventilator plaatst zodat je wat meer koeling hebt

Versnellingsbak aanpassen

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over Versnellingsbak aanpassen met alle tips en trucs.

Remmen, voor & achter

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Remmen voor en achter. Achter eerst trommels en later schijven.

Hoofdremcilinder en rembekrachtiger

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over de Hoofdremcilinder en rembekrachtiger uit een BMW B30.

de bumper met de bullbar

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online Hier heb je wat info over hoe het er uit ziet als je de bumper met de bullbar uitrust.

Uitlijnen voordifferentieel en versnellingsbak

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online Hier heb je wat info over hoe het er uit ziet als je de bumper met de bullbar uitrust.

Verhoudingen aangepast van 5,83 naar 4,86

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over: Voordifferentieel en Versnellingsbak aangepast van 5,83 naar 4,86.

Aandrijfas & de hardy schijf

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over hoe de Aandrijfas & de hardy schijf gemonteerd moeten worden.

Warn winch plaatsen

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over hoe je een Warn winch kan plaatsen voorop de T3 syncro.

Fietsendrager fiamma

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over hoe je een Fietsendrager fiamma achterop de bus kan plaatsen.
Grondplaat demonteren

Demontage km dag teller

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over Demontage km dag teller en wat andere tips over de kmteller.

Inbouw luchtfilter

Een oude post van Bustoys.nl, tegenwoordig niet meer online. Hier heb je wat info over inbouwen van het luchtfilter Dit keek hij af van de benzine versie