Uiteindelijk koop je een auto. Ik ben (helaas) meer iemand die eerst leergeld moet betalen alvorens hij ergens terecht komt. Het is een traject wat een hoop geld kost, maar waar je ook veel van kan leren. Zo heb ik een aantal auto’s gehad.

Mijn huidige auto

Een Franse 16″ Syncro uit 1988
Ik was op zoek naar een mooie koets voor mijn gele bus, langzaam verlegde dat op zoeken naar een goede Syncro. Ik kwam deze tegen die zowel motorisch als carosserie erg goed is. Ik ben er meteen met vrienden het bos mee ingedoken was op slag verliefd. Nu ombouwen naar de Westfalia camper specificaties en ik ben gelukkig!

Lees hier meer over de witte T3 Syncro 16 inch

Nieuwe bandjes showen

Mijn vorige auto’s

De gele T3 camperbus uit 1983
Ik was op zoek naar een Volkswagen T4 Westfalia bus, maar dankzij de prijs moest ik mijn verwachting wat terugschroeven en keek een model ouder, naar een T3. Uiteindelijk heb ik te kort gezocht en kwam ik met deze thuis. Het was een fijne bus en heeft de liefde voor de T3 onstoken, maar uiteindelijk moest er toch nog zoveel aan gebeuren en kwam hij ongunstig in de wegenbelasting dat hij na twee jaar in stukjes is gehakt en in onderdelen verkocht.

Lees hier meer over de gele T3 Transporter

Een Duitse (nep) Jagdwagen uit 1990
Per ongeluk kocht ik via Ebay een VW T3 Syncro. Dankzij mijn vrienden lonkte het nog steeds om weer een terreinvoertuig te kopen. De liefde voor T3 is zo sterk geworden dat ik er naar uit keek om een VW T3 Syncro te kopen (lees hier meer over Syncro’s) Ik kocht een auto die op zich er aardig uit zag, maar in het echt valt het dan toch altijd tegen. Er zit iets meer roest op en de versnellingsbak is in tegenstelling wat de eigenaar vertelde toch niet zo goed. Hij heeft een tijd gestaan tot hij een nieuwe eigenaar vond.

bus, 1900D, 1983
VW T3 DoKa Syncro

Land-Rovers en een Range Rover
De liefde begon niet bij een Volkswagen T3, het begon eigenlijk niet eens bij een bus. Aangestoken door het virus van Bas, een vriend van me, heb ik een aantal Land Rovers en zelfs een Range Rover gehad. Hierbij had ik ook wat projecten die allemaal niet gelukt waren dus uiteindelijk bleef ik met niets over.

Lees hier meer over Range Rovers op mijn andere blog.

Range Rover Classic