Ik werd verrast in mijn mailbox;

Beste Floris,

Ook nog zo heerlijk aan het nagenieten van de Ramble Rally 2016? Terecht, want wat waren de drie g’s ook dit jaar weer om de vingers bij af te likken. Je weet wel, de drie g’s van grandioos, gezellig en – met een beetje vals spelen – onvergetelijk. Bij deze ook nog graag eventjes een duimpje voor de leuke filmpjes op BeakerBus.nl en het linken naar onze verslagen op www.autowereld.com. Wat een topweek!

Volgend jaar weer? Een retorische vraag, eigenlijk. Want dat ik je namens Autowereld.com deze email toestuur is namelijk niet zomaar. Je voelt ‘m zelfs al aankomen, allicht. Precies, je hebt meegedaan aan die fantastische prijsvraag rond de Ramble Rally 2016 op www.autowereld.com, waarmee een gratis inschrijfbewijs voor de editie 2017 valt te winnen als je de juiste antwoorden wist te geven op de vraag:

De Ramble Rally 2016 zal diverse landen aandoen en aan jou om te raden welke 5 landen dat (op zijn minst) zijn en hoeveel kilometers editie 2016 tussen start en finish zal slijten.

Om je niet langer in spanning te laten: jij bent dé winnaar van deze fantastische prijs. Met de gegeven antwoorden ‘Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk, Italië en 3.200 kilometer’ wist je 5 landen goed te raden en zat je, met  de opgave van 3.200 kilometer, het dichtstbij de werkelijke kilometrage van 2.558. Van harte gefeliciteerd!

Zoals wellicht al bekend zijn er – wegens succes – twee Ramble Rally’s in 2017: de Spring Edition in mei en de Autumn Edition in september. Het is geheel aan jou wanneer je de gewonnen prijs wilt verzilveren en de organisatie is inmiddels ook op de hoogte gesteld dat jij (en Petra?) weer van de partij zullen zijn. In een T3, hopelijk 😉

Alvast veel voorpret en natuurlijk ontzettend veel stuurplezier toegewenst. Graag tot ziens volgend jaar en op Autowereld.com.
Gerben Witten

Wow! We zouden er sowieso bij zijn. Nu zeker! Tot de Ramble Rally in het voorjaar van 2017!
En Autowereld, bedankt!