We krijgen allerlei berichten van de Ramble Rally en de deadline om de autopapieren in te vullen verliep een week geleden. Helaas is mijn bus nog niet klaar en moeten we (weer) aan alternatieven denken. Dus een kopie van de post: Ramble Rally & de bus is niet klaar van vorig jaar. Nu gaan we alleen niet met de VW Golf cabrio van Martijn, maar met een BMW 5-serie.

bmw

Nu moeten we nòg een keer met de Ramble Rally mee doen om het een keer met de bus te doen.

In een verborgen Facebook groep van de Ramble Rally waar wij als deelnemers kunnen kletsen gonst het al weken, zo niet maanden over welke auto er wordt gereden en of ze deze af krijgen voor de start van de Rally.

Nog drie weken. Alle stickers, schildjes, T-shirts, etc. waren klaar vorig jaar rond deze tijd en hoop dat het binnenkort wordt opgestuurd. Ik ben benieuwd. Qua organisatie hapert het het er wel het één en ander aan qua communicatie. Vorig jaar verliep het ook af en toe stroef maar daar merkte je niets meer van toen we eenmaal op stap waren.

Over mijn bus valt gelukkig dit keer een hoop te zeggen. Hij is bijna af! Maar helaas te laat voor de rally. En als hij wel net op tijd af zou komen dan…. is het misschien toch ook wel een risico om dan meteen 4.000 km te rijden.

op Autowereld.com hebben ze ook weer een artikel geschreven, leuk als ze ons weer volgen:
Ramble Rally in de startblokken voor tweede roadtrip-avontuur