Dag -1: Het 1e stuk en T2’s! De eerste dag van onze vakantie zit er op en wat voor één. We stonden op een normale doordeweekse tijd op, pakten de auto in, aten een croissantje en stelden de GPS in naar Bad Bentheim. Daar hadden we een bedrijfsuitje van Isential, mijn werkgever. Op de planning stond rondrijden met VW busjes, namelijk de T2. Daar moest ik als T3 bus liefhebben natuurlijk aan mee doen!

De auto rijdt prima en Petra betrapte zich er al snel op dat ze bijna 20km/u te hard rijdt. Met de smart kon je op de snelweg altijd vol gas rijden en met gemiddeld 100km/u eerder een irritatie dan een gevaar op de weg zijn. Met de BMW moeten we iets rustiger rijden. Behalve een korte file bij Barneveld rijden we in 2 uurtjes naar onze bestemming voor die dag. Camera’s klaar, accu’s vol, een avontuur met T2’s moet natuurlijk vastgelegd worden!

De complete groep van Isential

We rijden een rondje door de omgeving met een tweetal proefjes. De eerste, geblindeerd slalommen met behulp van teamgenoten, de tweede, de bumper tegen een pion zetten waar een bal op ligt zonder dat de bal er af valt. En er moest een gedichtje gemaakt worden door elk team:

Mijn team:

Mijn eerste personeelsfeestje zei ik tegen mijn zusje,
rijden met een Kever Cabrio of busje.

Een hele ervaring als je wel mee kan
met de collega’s van Isential, zei Esther Scheerman.

“Voor jou erg dichtbij, net over de grens”
een mooie tocht, georganiseerd @KeverEvents.

En maak je schade, dan wordt dat vergoed.
Want als je denkt dat je het fout doet, doe je het goed!

Dat van Petra:

In Bad Bentheim met @keverevents
Gingen we zoekend voorwaarts met twee vrouwen en 6 vents

Dromend over een kevercabrio
Reden we in een busje met Hessel aan het roer dat ging maar net goed zo zo

Met dank aan de PV van Isential en heer Christian en natuurlijk onze dame Esther Scheerman.

Ons filmpje