Nog voor dat we de Ramble Rally geboekt hadden, hadden we al kaartjes voor de Strong Viking Run. Deze vielen dan ook bijna samen, eerst inpakken en rennen!. De zaterdag waarop ook de coordinaten bekend gemaakt zouden worden moesten wij eerst nog 19 km afzien in Spaarnwoude. Terwijl ons daarvoor klaarmaakte werden ze in de Ramble Rally Facebook groep lollig met de volgende posts:

We waren allebei een beetje geblesseerd dus hebben de 19km links laten liggen en hebben met een beetje schaamte in ons lichaam het 13km pad genomen. Achteraf een goed besluit zodat we fit op stap kunnen met de Ramble Rally. Conditioneel ging het in ieder geval beter dan de keer in maart en dat gaf me weer wat zelfvertrouwen.

Met dank aan Egbert voor zijn foto’s! Hieronder nog een filmpje van Henk dat we strafburpees moesten doen omdat we een onderdeel niet haalden.

Zie hier het filmpje:

Hier zie je het rondje met al zijn lussen 🙂

Ready to Ramble!En thuis kregen we dan eindelijk de coordinaten door! Maar niet van waar we uiteindelijk slapen….. We moeten eerst naar een plek waar we dan de coordinaten van het hotel krijgen waar we de briefing voor de Ramble Rally krijgen. Ik houd de locaties nog even geheim omdat het moet, maar morgenavond om 21:00 kan je het ook zien 😉

We hebben genoeg eten, brood, fruit, water en ander drinken ingepakt. Het gereedschap is mee, maar ook olie, sleepkabels, startkabels en dergelijke. We weten niet waarheen dus we hebben zowel een korte broek als een dikke trui ingepakt. We zijn er klaar voor! Nog één nachtje slapen en dan begint onze vakantie en maandag begint de Ramble Rally. 🙂