Ramble Rally schild

Ramble Rally schildje

Het lijkt al eeuwen geleden dat ik me heb opgegeven. Het blijkt 22 december te zijn dat ik in een nieuwsbrief van de Carbage Run hoorde van de Ramble Rally. Ik heb me vrij snel daarna opgegeven. Nu is het zo ver; De spullen zijn binnen! Het idee was om met mijn bus te gaan, maar die is nog niet klaar (lees hier: Ramble Rally & de bus is niet klaar) Dus we gaan het rijden met de Golf van Martijn.

We zitten in een geheime Facebook groep waarin al gespeculeerd wordt waar we heen gaan. Niemand weet het nog en dat maakt het spannend, maar ook erg leuk! Zondag reed ik terug vanuit een weekendje België en trof ik zomaar een andere deelnemer. Die had zijn auto al goed te pakken gehad met stickers.

Ramble Rally Chevy

Iedereen heeft er zin in! En Petra en ik nog veel meer. Het is aftellen. Zaterdag nog de Strong Viking Run lopen en dan krijgen we als we thuiskomen een bericht waar we zondag slapen en de briefing krijgen over wat we kunnen verwachten. We weten in ieder geval al dat de route-beschrijving een uitdaging wordt en dat je ’s ochtends niet weet waar je ’s avonds slaapt. De hotels zijn gelukkig al geboekt en de GPS/TomTom/Garmin is al ingepakt, want soms moeten we ook op basis van GPS coordinaten navigeren.

We hebben t-shirts, stickers en de schildjes binnen. Ook de verplichte gevarendriehoek, rijbewijs, en dergelijke staan klaar. De GoPro’s worden opgeladen. Nu nog kleren wassen, spulletjes kopen en we gaan. Aftellen dus!

Wil je ons in de gaten houden dan kan je het beste kijken op deze pagina op dit blog. Daar zie je de route en de verzameling blog-posts. Je kunt ook de Beakerbus pagina op Facebook liken, dan krijg je de updates in je nieuwsfeed binnen als ze worden gepost.

Ik ben benieuwd waar we heen gaan….

in Europa