Dag 0: De eerste rit zit er op. Eerst ontbeten we in Warmenhuizen, relaxt in de tuin. Het weer was top en dat was een goede start van onze rit en meteen ging het dakje van de Golf Cabrio open! De eerste rit gaat naar Neuss in Duitsland.

En dat is toch al een uitdaging 🙂 We hebben wat moeite om de weg te vinden. Nou ja ik heb wat moeite om de weg te vinden, want met de GPS ben ik de navigator. Ik heb twee keer een foutje gemaakt in de coordinaten, maar daarna is het even zoeken omdat je tot 30m nauwkeurig kan zoeken met de huidige Garmins. Nadat we even logisch nadenken was het eigenlijk naar het dichtstbijzijnde hotel rijden. En daar troffen we de Ramble Rally boog aan. We werden ontvangen met champagne en na het aanmelden konden we naar de kamer, eten en een biertje drinken.

Om 20:00 was een briefing, wat eigenlijk een herhaling was van het handboek wat we al eerder toegestuurd kregen. De crew werd wel even voorgesteld en zelfs zij weten niet allemaal waar de reis heen gaat. Erg leuk!

finish, startlocatie

Ik zie een hoop fotocamera’s dus ik vermoed dat je op de Facebook pagina: Ramble Rally bekenden voorbij ziet komen.
Autowereld.com doet ook verslag te doen tijdens de rally: Autowereld.com: Mysterieuze Ramble Rally kan nu al niet meer stuk.

Ons filmpje