Rij indruk Subaru Legacy 2.5

Hier post ik een PDF met een Rij indruk Subaru Legacy 2.5 van Autovisie.. Van dit model uit 2000 is de motor verhuisd naar de grijze syncro.

Ik kwam op een website een testrapport tegen van mijn huidige auto, de donor van mijn motor. Grappig šŸ™‚ Al met al kostte de auto 13 jaar geleden best wel wat geld: Tegen de 70.000 gulden. Hier heb je een rij indruk Subaru Legacy 2.5.

Autovisie 1999, Nr. 10: Rij… by Floris van Enter on Scribd

Jaren na dit artikel kocht ik een Subaru Legacy 2.5 voor zijn motor, in mijn bus. Het reed perfect, ondanks dat het vliegwiel wat veren miste. Deze vlogen rond en vreten af en toe in het vliegwiel. Toch bleef de auto rijden en waren er geen enorme tekens dat de motor stuk was. Wel scheurde de uitlaat steeds en kregen de motorsteunen steeds meer op hun flikker. Nogal wiedes dat Autocentrum van de Ven in Hardenberg erg geen garantie op wilden geven. Zonde dat ze me zoā€™n auto verkochten, maar goed heb er toch mijn kilometers in gereden voordat de deelrevisie plaats vond.

Meer subaru posts

Hoewel het een Volkswagen blog is heb ik met een Subaru blok nu ook iets met dat merk. Dus hier wat posts over Subaru’s, vooral in combinatie met mijn grijze syncro.

Geef een reactie