2013: Westfriese omringdijk planning

Vorig jaar organiseerde ik een evenement: Westfriese omringdijk koloniseren. Het was een geslaagd evenement. Hier de planning voor dit jaar.

Vorig jaar organiseerde ik voor het eerst een evenement: 30-6 | Westfriese omringdijk koloniseren. Het was dankzij het terrein, een gastvrije Max, de leuke mensen, de opkomst en een spontane BBQ een geslaagd evenement. Zoveel gezelligheid moet natuurlijk herhaald worden. 🙂 

Er waren zelfs mensen die vlakbij woonden en even spullen haalden om toch te blijven kamperen. Met een hoog vuur, vuurspuwend en drank ging het tot in de late uurtjes door. Overdag hadden we een lange rit gedaan tussen de Westfriese dijk en de zee.

Ik heb de datum een beetje rond dezelfde tijd gehouden: 28 juni.
We houden vast aan de planning van vorig jaar.

Vrijdag -18:00
We weten nu ook wat meer qua organisatie en de verwachtingen. Er is dus een mogelijkheid om vrijdag aan het eind van de middag al langs te komen. Avondeten zal je zelf moeten organiseren of zullen we even moeten afspreken als er een aantal mensen komen. Vanaf 6 uur is iedereen welkom.

Zaterdag – 9:30
Ik verwacht dat iedereen rond dit tijdstip wakker is of aan komt rijden zodat we met z’n allen een kopje koffie (of thee, of water, etc.) kunnen drinken.

10:30
Dan starten we om half elf met de rit.

17:00
Ik verwacht dat we rond 17:00 weer terug zijn in Warmenhuizen waar we een drankje kunnen drinken en BBQ-en. Iedereen is weer welkom om te blijven slapen.

Zondag – 10:00
Ontbijt voor de mensen wiens maag het al aan kan. We hebben niet echt een tijdslimiet. Als je een zwaar hoofd hebt kan je het vertrek ook uitstellen tot de middag of zelfs avond.

Lokatie
Voor mensen die er vorig jaar waren zal het een feest van herkenning zijn. Het is weer bij Max van Baar op zijn terrein. Als er veel mensen zijn zullen we op het landje naast het huis staan. Er zijn toiletten, (warm/koud) water en helaas geen mogelijkheid om te douchen.

Het is op de kanaalweg 27 in Warmenhuizen.
https://maps.google.com/maps?q=kanaalwe … rland&z=18

De rest van de planning zal in de loop van de maanden duidelijker worden.
Ik hoop dat het net zo gezellig wordt als vorig jaar!

Hier kan je meepraten op het forum over het evenement.
Hier heb je een filmpje van vorig jaar.

Rolf

Geef een reactie