Living the #Vanlife, deel 7

Living the #Vanlife, deel 7 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Hier en daar blijven mensen opvallen die mooi schrijven, mooie foto’s maken of leuke filmpjes maken. Hier weer een aantal die me opvielen en de moeite waard zijn online te bezoeken. Living the #Vanlife, deel 7! Weer een opsomming van mensen die hun leven in de bus vastleggen en interessant zijn om wat van mee te krijgen.

Vanagoings | Because we van
Live Slow, Drive Slower

Begonnen met de droom om het rondtrekkende leven te betalen als Vanlife influencer kochten ze een busje en gingen reizen.

Uiteindelijk is het een mooi avontuur geworden voor Hedwig en Jeroen waarna ze uiteindelijk eindigen op een vaste plaats.

https://www.youtube.com/watch?v=yM4ufSlwK4I

Searching for Zero

Een stel dat een busje opknapte en er nu in wonen. Hij is een fotograaf (en dat zie je wel) en zij ziet Vanlife als een leuk experiment. Dit resulteert in een drukke Facebook verschijning en ook leuke artikelen op het blog.

Check hier hun website,
En natuurlijk Instagram.

The Vanual

Een designer die zijn bus ombouwt, dat moet iets moois worden, of in ieder geval iets doordacht. En inderdaad, zijn plafond en kastjes bekleding komen uit een oude kerk. Het ziet er gelikt uit en zijn gedachte achter alles twee doelen te geven is ook een nuttige gedachte om te volgen. De bank is ook een bed. Het keukenkastje is ook een bureau, etc.

Hij heeft ook een gelikte website trouwens…. Leuk om naar te kijken en doorheen te klikken. Hij bouwt zijn bus en is erg behulpzaam met wat hij allemaal heeft gedaan, hoe hij het heeft gedaan en met welke attributen. Daarnaast denkt hij ook na over de filosofie achter het wonen in je bus.

Ook hij post het één en ander op Instagram.
Zijn mooie website.
Hij had ook een persbericht uitgestuurd over zijn avontuur.

Busem Przez Swiat
(Bus around the world)

Een Pools stel dat de wereld rond rijdt. Op het moment van schrijven zijn ze in Europa, Afrika, IJsland, Amerika geweest en momenteel zijn ze in Australië. Ze schrijven, fotograferen en filmen een hoop. Ze zijn ook al sinds 2010 bezig met het avontuur.

Lara’s Adventures – Vanlife

Nog een Amerikaan…. Ach ja ze hebben het Vanlife uitgevonden. Deze dame viel me op via de Australische Vanlife website, ze heeft uitgebreid beschreven hoe ze haar bus heeft omgebouwd tot mobiel huis.

Check het hier; Vanlife on Lara Banker.com. Duidelijke plaatjes, mooie inspiratie en natuurlijk ontbreken de gebruikelijke vragen aan iemand die in een Van woont weer niet. (waar douche je, waar plas je, etc.)

Er is iets, maar niet veel, meer op het YouTube kanaal.
Uiteraard is er een Instagram
En haar website.

Vanlife.com.au

Een hele berg verhalen van Vanlife…. zo ook een aantal die hier op ons blog voorbij is gekomen. Maar geweldig om op een druilerige avond eens doorheen te klikken en inspiratie op te doen. Zie hier de website: Vanlife.com.au/vanlifediaries

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie