Living the #Vanlife, deel 4

Living the #Vanlife, deel 4 met een mooie syncro. Zo verzamel ik steeds meer interessante busverhalen. Wonen in een bus, niet altijd mooi, wel bijzonder.

Ik blijf leuke filmpjes tegenkomen, vooral omdat ik aan het wachten ben op mijn bus. Om me toch een beetje bezig te houden met bus-zaken en mijn ongeduld een beetje te sussen zit ik regelmatig filmpjes te kijken. En van YouTube kom je van het ene filmpje naar het andere filmpje. En via Google van het ene naar het andere blog. Zo kan je genieten van mensen die reizen met de bus. Living the #Vanlife, deel 4.

Vdub Van Life | The Indie Projects

Ineens kom ik via Youtube bij een stel dat een tijdje in Noorwegen heeft gewoond in een T4 en eigenlijk reizen ze al meer dan een jaar door Europa heen. Ze hebben er filmpjes over gemaakt, verhalen geschreven en je kan zelfs gratis een ebook van ze downloaden.

De moeite waard om eens te kijken. Zelfs voor een T4. vdubvanlife.com The Indie Projects

Campervan Culture

Alhoewel ik ze graag volg heb ik er hier nog niets over gezegd…. oeps. Jed en zijn vrienden gaan er regelmatig op uit en hebben ook een flinke trip gefilmd dat ze met een club naar Marocco gingen.

CampervanCulture.com is wat commercieel geworden. Uitrusting dat ze gebruiken kunnen ze nu ook leveren, maar hun Vimeo en Youtube kanalen houd ik graag in de gaten. Een weekendje weg in eigen land is al een top wildkampeer-tripje.

Hun trip naar Marokko in 2015

Documentaire over #Vanlife

Foster Huntington vertrok ooit met een VW bus. Intussen rijd hij er allang niet meer in en zwerft niet eens meer. Hij woont tegenwoordig in een boomhut ergens. Toch heeft hij met een keer het woord vanlife posten een revolutie gestart onder mensen die in bussen leven. Hieronder een documentaire dat gemaakt is n.a.v. deze bus-bewoners.

Rocking the free world: Justin Credible

Het is een grappige en soms eigenaardige snuiter, maar toch heeft hij wel wat interessante inzichten in zijn leven als kampeerder. Is het een kamper? zoals we zo vaak in NL negatief kunnen gebruiken. Ik weet het niet. Maar hij weet het leuk te brengen. Zie hier zijn Youtube kanaal.

Wanderlust Vanlife

Dit is een stel dat ook een bus heeft omgebouwd. Je ziet dat het vrij serieus is en ze hebben er goed over nagedacht. In het filmpje laat hij de inrichting zien. Ook zij hebben een website: Wanderlust met prachtige foto’s.

Meer living the #vanlife posts

Voordat het enorm populair werd waren er veel goede plekken waar vanlife werd uitgelegd en beschreven. Ik heb er een verzameling van gemaakt in 8 posts + nog wat andere vanille posts.

Geef een reactie