We krijgen allerlei berichten van de Ramble Rally en de deadline om de autopapieren in te vullen verloopt 1 mei. Helaas is mijn bus nog niet klaar en moeten we aan alternatieven denken. Dan wil ik natuurlijk wel op pad met een bijzondere auto. Onze moeders willen ongetwijfeld de auto uitlenen, maar ik kan de auto van Martijn lenen. Hier een post: Ramble Rally & de bus is niet klaar.

bellhousing subaru-vw

Koppeling tussen motor en bak

Lekker om met een cabrio op stap te gaan. Nu nog hopen op mooi weer en mooie wegen. We kregen een mail waar we uitgenodigd werden tot een geheime Facebook groep van de Ramble Rally waar wij als deelnemers kunnen kletsen. Langzaam komen de voorstel rondes op gang en zien we wie er allemaal meedoen. Lichtelijk jaloers kijk ik naar een stel in een VW busje, een T5 weliswaar, maar toch. En verder komen bijzondere auto’s en ook wat dure exemplaren voorbij. Ik zie zelfs wat Porsches voorgesteld worden. Het komt erg dichtbij. Alle stickers, schildjes, T-shirts, etc. zijn klaar en worden binnenkort opgestuurd. Ik ben benieuwd.

Over mijn bus valt helaas niet zoveel te zeggen. De opgelopen vertraging ligt niet aan de garage, maar vooral aan de levering van onderdelen die langer op zich laten wachten. De Bell-housing moet uit Engeland komen en moet nog geproduceerd worden. Dat betekent heel veel geduld hebben.