Zelfbouw rocksliders

Mark van Bustoys/Busfever bouwt gewoon zijn eigen spullen hier toont hij de Zelfbouw rocksliders. Zonder boren of grote aanpassingen.

Mark van Bustoys/-fever

Deze posting komt van een oude website van Mark en stond vroeger op Bustoys.nl en/of busfever.nl. Helaas is de website na de verkoop van de T3 syncro verdwenen. Gelukkig mochten we de info hier nog posten.

Meer over hem


Afgelopen maand april vooraf aan de trip naar Spanje ben ik druk bezig geweest met rockslider. Je hebt de Rockslider van Das Mule en Syncro Nutz en vast ook wel andere van RVS.

Ik was zeer gecharmeerd van de rockslider van Das Mule, maar de aanschafprijs. levertijd en de transportkosten hebben mij doen besluiten ze zelf te gaan ontwerpen en maken. Met Autocad heb ik de rocksliders getekend en heb strippen, platen laten laser snijden en zetten. De koker en montage strip laten zagen. Ben er wel achter gekomen dat hun verkoop prijs niet onredelijk is alleen nekt het ons Europeanen de transportkosten. De eerste 2x prototypen hebben als hun diensten bewezen afgelopen maand in Spanje.

Niet gepoedercoat, bij beschadiging zo bij te tippen, eenvoudige montage, geklemt in het krikgat, niets boren alleen lipjes verwijdert in de krik punten.

meer van Mark

Meer van de oude website van Bustoys/Busfever, geschreven door Mark.

Geef een reactie